Öppettider

INFORMATION ANGÅENDE COVID-19

Det nya coronaviruset har inneburit stora förändringar för samhället, även för vår klinik. Av flera skäl behöver vi dra ned på verksamheten under en period och vi kommer i huvudsak att prioritera patienter med akuta besvär samt patienter under 70 år. Vi kommer också att kontakta alla patienter som är över 70 år samt de som anses vara riskpatienter och boka om planerade behandlingar. Det här är åtgärder som vi behöver genomföra och vi ber om förståelse för dessa. Så fort myndigheterna ändrar råden så kommer de som har fått boka om sina planerade behandlingar att prioriteras.

Om du har, eller har haft, en förkylning är det också viktigt att du kontaktar oss innan behandling. Det gäller även om den är eller har varit lindrig.

Många patienter hör av sig till mottagningen med frågor om det nya coronaviruset. Om du är orolig för att ha drabbats så kan du innan du kontaktar vården göra ett självskattningstest. Testet finns på 1177 och syftar till att ge svar på om du behöver vård eller om egenvård räcker. Du hittar testet här //corona.sll.se/.

Med vänliga hälsningar
Team Rammsy

 

Vi har öppet alla vardagar.

 

För dig som har svårt att komma ifrån under kontorstid kan torsdagar kanske passa bra, då arbetar vi fram till 18.00. Eller varför inte komma under lunchtid? Vi har alltid öppet 12-13. Vid akuta besvär får du komma så snart som möjligt, ofta samma dag i mån av tid. Under helgerna hänvisar vi dig till jourtandläkare på telefon 1177.

 

Öppettider:
Måndag:    7.00 - 14.00 
Tisdag:      7.00 - 14.00
Onsdag:    7.00 - 14.00
Torsdag:   11.00 - 18.00
Fredag:      7.00 - 14.00